Boje Pilot 50 ml

Prodhuesi: Pilot

Boje stilografi Pilot. Shishja e dizenjuar ne menyre terheqese e bene kete produkt ideal per dhurate. Ne fund te saj ka nje vrime te vogel konike qe lejon perdorim e plote te bojes kur niveli i bojes eshte afer fundit. Çdo shishe permban 50 ml boje.Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg. 

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.