Showing the single result

Bateri per UPS 12V 7A

Bateri e karikueshme 12V 7AH

  • Madhësia e vogël, kompakte dhe e lehte
  • 45 min jetegjatesi ne llampe 100 wat dhe deri ne 3 ore jetegjatesi kur perdoret me nderprerje
  • Jetegjatesi e dyfishte ne llampat 50 wat.
  • Permasat: 15 x 9.5 x 6.5