Showing the single result

Mouse Genius DX-120

Mouse i Zi Genius DX120, me 3 butona, sensor optik, dizajn fantastik dhe mbështet Nderfaqen USB.
Mouse Genius DX 120 Classic me kabell përfaqëson një identitet të ri, ku vetëm me një prekje të butë të dizajnit metalik, krijoni një përvojë vizuale unike.

  •  Windows 10/8.1/7
  • MAC OS X 10.7.4 +
  • Porte USB e disponueshme
  • Gjatesia e kabllit: 1.5m