Mirëseerdhët në

Euro Office

Euro Office shpk, ofron një gamë të gjerë produktesh me cmime konkuruse të markave që përfaqeson, për të gjithë rishitësit dhe klientët.

Artikuj shkollorë

Euro Office njihet në territorin shqiptar si distributor i markave më cilësore për artikuj shkolle. Ne sjellim për ju produkte tërheqëse dhe të veçanta për fëmijët e të gjitha moshave.

Pafundësi zgjedhjesh për fëmijët tuaj...

NJIHUNI ME NE

Rreth nesh

EURO OFFICE Shpk, themeluar në janar te vitit 2003, është përfaqësues ekskluziv i markës PILOT dhe MILAN në territorin shqiptar si edhe distributor i markave me te njohura europiane dhe boterore te produkteve te kancelarisë.

Produktet

Ne ofrojmë per te gjithe klientet një gamë të gjerë produktesh cilësore me çmimet më konkuruese në treg. Tek ne do të gjeni produkte kancelarie për zyrat tuaja, artikuj shkolle por jo vetem. Euro Office garanton shërbim korrekt për të gjithë ju.

Kontakt

Euro Office ndodhet shumë pranë jush. Për të përfituar nga produktet tona cilësore me cmimet më të mira në treg mund të na gjeni në dyqanet tona

1-Rruga Sulejman Delvina Nr4,pranë Sheshit Wilson Tirane,          tel.+35542265614,,+355694050110,

2- Rruga e Barrikadave Nr 21Tirane, tel +35542231744,

3-Rruga Muhamet Gjollesha Nr 60/3 Tirane tel.+35542231676 .

Partnerët tanë