Mire se vini ne "Euro Office"

Euro Office shpk, ofron një gamë të gjerë produktesh me cmime konkuruse të markave që përfaqeson, për të gjithë rishitësit dhe klientët. Me mbi 15 vjet eksperienc ne tregetimin me shumic dhe pakice ne produketet kancelarie dhe artikujt e zyrave . Ne bashkpunim me shum marka te njohura nderkombetare sjell per gjithe te te interesuarit produktetme te vecanta dhe me cilesore ne treg .

Euro office cilesia dhe korrektesia me klientin jan prioriteti yne .

 

 

Adresa: Rr. “Sulejman Delvina”, pranë Sheshit “Willson”, nr.4, Tiranë
Tel: 0035542265614 / 0035542231744
Mob: 00355 694050110
E-mail: info@eurooffice.al
E-mail: info@eurooffice-al.com