Mirëseerdhët në

Euro Office

Euro Office operon ne tregun shqiptar qe prej vitit 2003. Ne sjellim per ju nje game te gjere produktesh kancelarie, artikuj per institucione dhe zyra, tonera per printera dhe fotokopje si dhe artikuj shkollor. Per ne eshte e rendesishme perzgjedhja e partnereve tane dhe i japin nje rendesi te madhe kesaj pjese per te sjelle me prane jush produkte cilesore me cmime konkurruese nga markat me prestigjoze ne tregun boteror.
Ofrojme nje sherbim te shpejte dhe korrekt duke u gjendur gjithmone prane zyrave dhe institucioneve qe na besojne pjesen e furnizimit te tyre me produktet tona.
Artikujt shkollore zene nje rendesi te vecante per t’i mundesuar gjithe rishitesve tane nje larmitet produktesh te markave me cilesore.