Pilot Fineliner

Prodhuesi: Pilot

Stilolapsa Pilot me trashesi vije 0.4 mm. Trupi ka te njejten ngjyre si boja. Ka maje metalike. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Additional information

Permasat e Stilolapsit

13.6 cm × 1.2 cm × 1.2 cm