Stilolaps Pilot Frixion 0.7 Cliker me gome

Prodhuesi:Pilot

Kodi Produktit:Stilolaps Pilot Frixion 0.7 Cliker me gome.

Stilolapsa me gome Pilot. Goma fshin me lehtesi shenimet e bera me bojen e stilolapsit. Ajo nuk le shenja ose mbetje kimike. Stilolapsi shkruan vije me trashesi 0.7 mm. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Description

Stilolaps Pilot Frixion 0.7 Cliker me gome