Showing all 3 results

Liber Firme Esselte me 20 ndarje black color 621061

Prodhuesi: Esselte dhe Leitz

Liber Firme Esselte dhe Leitz me kapak kartoni i veshur me polipropilen. Ne kapak ndodhet etiketa per te emertuar librin. Ka 20 ndarje transparente per te vendosur letrat me format A4. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Liber Firme Esselte me 20 ndarje blu color 621063

Prodhuesi: Esselte dhe Leitz

Liber Firme Esselte dhe Leitz me kapak kartoni i veshur me polipropilen. Ne kapak ndodhet etiketa per te emertuar librin. Ka 20 ndarje transparente per te vendosur letrat me format A4. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Liber Firme Leitz me 20 ndarje red color 57000125

Prodhuesi: Esselte dhe Leitz

Liber Firme Esselte dhe Leitz me kapak kartoni i veshur me polipropilen. Ne kapak ndodhet etiketa per te emertuar librin. Ka 20 ndarje transparente per te vendosur letrat me format A4. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.