Showing all 8 results

Zarfa me ajer 11×16 cm 710 A Sacboll Blasetti,

Prodhuesi: Zarfa me ajer 11×16 cm Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 12×21 cm 711 B Sacboll Blasetti,

Prodhuesi: Zarfa me ajer 12×21 cm 711 B Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 15×21 cm 712 C Sacboll Blasetti,

Prodhuesi: Zarfa me ajer 15×21 cm 7112 C Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 18×26 cm 713 D Sacboll Blasetti,

Prodhuesi: Zarfa me ajer 18×26 cm 713 D Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 22×33 cm 714 FG Sacboll Blasetti,

Prodhuesi: Zarfa me ajer 22×33 cm 714 FG Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 26×36 cm 715 H Sacboll Blasetti,

Prodhuesi:Zarfa me ajer 26×36 cm 715 D Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 29×44 cm 716 J Sacboll Blasetti,

Prodhuesi:Zarfa me ajer 29×44 cm 716 J Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Zarfa me ajer 34×48 cm 718 K Sacboll Blasetti,

Prodhuesi:Zarfa me ajer 34×48 cm 718 K Sacboll Blasetti,

Zarfa Blasetti ne formate te ndryshme. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.