Showing all 9 results

Sale!

Milan P1 Touch

Prodhuesi: Milan

Kodi Produktit: P1 Touch

Stilolapsa Milan me ngjyra te ndryshme. Rezerva ka te njejten ngjyre si kapaku i jashtem i stilolapsit.  Gjatesia e perafert e shkrimit prej 1,200 metrash.  Boja e shkrimit e prodhuar në Gjermani. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.