Showing 1–10 of 1064 results

Arda

Prodhuesi:Arda

Kodi Produktit: 40050SS

Vizore Arda me ngjyre te kalter rezistente ndaj nxehtesise.  Vizoret jane ne forma dhe gjatesi te ndryshme. Jane te vlefshme per tu perdorur ne shkolla. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Bateri per UPS 12V 7A

Bateri e karikueshme 12V 7AH

  • Madhësia e vogël, kompakte dhe e lehte
  • 45 min jetegjatesi ne llampe 100 wat dhe deri ne 3 ore jetegjatesi kur perdoret me nderprerje
  • Jetegjatesi e dyfishte ne llampat 50 wat.
  • Permasat: 15 x 9.5 x 6.5

Blasetti Ariston A4 & A5

Prodhuesi: Blasetti

Kodi Produktit: 1086

Bllok shkrimi Blasetti Ariston me spirale teli. Eshte e disponueshme ne dy formate: flete A4 dhe A5. Ky lloj blloku vjen ne madhesi te ndryshme me 60 flete ne total. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Blasetti Ariston Punto Metalico A4 & A5

Prodhuesi: Blasetti

Kodi Produktit: 1070

Bllok shkrimi Blasetti Ariston Punto Metalico, Eshte e disponueshme ne dy formate: flete A4 dhe A5. Ky lloj bllok ka 70 flete ne total. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.

Blasetti Format A4 & A5

Prodhuesi: Blasetti

Bllok shkrimi Blasetti me kapak te forte. Eshte e disponueshme ne dy formate: flete A4 dhe A5. Secili prej formateve vjen me numra te ndryshem faqesh 48, 72, 96, deri ne 192 flete qe ka formati A4.. Te gjitha produktet tona jane te nje cilesie te larte dhe me cmimet me konkurruese ne treg.

Ne tregohemi te kujdesshem ne perzgjedhjen e partnereve tane per te sjelle prane jush produkte cilesore. Tek ne do te gjeni gjithe gamen e artikujve qe ju nevojitet ne zyra, institucione si dhe artikuj shkollore.